Bestel het Tuinbon-pakket

Het Tuinbon-pakket is hét relatiegeschenk! Duurzaam, verantwoord en bovendien heel leuk om te geven aan collega's, relaties en bekenden. 

De Nederlandse zomers worden steeds warmer, de regenbuien heviger en steeds meer insecten verdwijnen. De hoogste tijd om in actie te komen! Met minder tegels, meer planten, verschillende plekken om water op te vangen en gazons zorgen we voor vergroening, een betere leefomgeving voor vogels, vlinders en bijen én helpen we het klimaat een handje. Daarnaast draagt groen bij aan het tegengaan van wateroverlast en daalt de omgevingstemperatuur op hete zomerdagen met een paar graden. Een win-winsituatie voor iedereen!

Al onze pakketten bevatten een Nationale Tuinbon. De Nationale Tuinbon kun je besteden bij één van de vele tuincentra in Nederland waar je alles vindt voor huis, tuin en dier. De pakketten worden aangevuld met items waarmee de biodiversiteit wordt bevorderd, zoals een vogelhuisje en bloemenmix. 

Klik hier om alle pakketten te bekijken

Let op! Wil je het pakket cadeau doen tijdens de feestdagen? Zorg er dan voor dat de bestelling uiterlijk 5 oktober bij ons binnen is!

Tuinbon-pakket aanvragen

* Velden met een * zijn verplicht