Voor tuincentra

De Nationale Tuinbon is een cadeau dat altijd uitkomt! De Nationale tuinbon is een initiatief van Tuinbranche Nederland, van en voor tuincentra. De Nationale Tuinbon vergroot de omzet van de totale tuinbranche, door consumenten naast giftcards van concurrent branches ook de keuze te bieden uit een branchebrede giftcard voor de tuinbranche. Sinds 19 mei 2011 is de Nationale Tuinbon te koop en te verzilveren bij leden van Tuinbranche Nederland.

Wilt u ook de Nationale Tuinbon accepteren en geen omzet mislopen?

De Nationale Tuinbon is een origineel en praktisch geschenk dat altijd uitkomt. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, geboorte, huwelijk, verhuizing, verbouwing, jubileum of gewoon zomaar. Het is een mooi en modern vormgegeven cadeaubon en biedt tuincentra veel voordelen bij het aantrekken van nieuwe klanten. Voor alle leden van Tuinbranche Nederland is het mogelijk om de Nationale Tuinbon in te nemen en uit te geven.

Voor aanmelding, registratie en vragen: stuur een e-mail naar info@nationale-tuinbon.nl. Bellen kan ook via het secretariaat van Tuinbranche Nederland op telefoonnummer 088- 973 06 09. Bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:00 uur.

De Nationale Tuinbon is gehuisvest bij Tuinbranche Nederland te Zeist.