Kadobon

De Nationale Tuinbon is een speciale kadobon voor huis & tuin liefhebbers. De kadobon is te besteden bij een groot aantal tuincentra en daarom een ideaal cadeau voor een verjaardag, verhuizing, jubileum of een andere bijzondere gelegenheid. De pas kan in delen besteed worden aan alles wat te vinden is in het tuincentrum voor huis, tuin en dier.

Bestel de kadobon online

U kunt de Nationale Tuinbon gemakkelijk online bestellen. U kiest dan zelf het tegoed tussen € 10,- en € 150,-. Als u de kadobon thuis gestuurd krijgt moet deze nog wel geactiveerd worden op deze website. Het is ook mogelijk de tuinbon te kopen in het tuincentrum. De tuincentra die de Nationale Tuinbon verkopen zijn te vinden onder verkooppunten.

Check uw saldo

Heeft u zelf een Nationale Tuinbon kado gekregen? Doe dan de saldocheck om te zien welk bedrag er op staat of bekijk de tuincentra waar u het tegoed kunt besteden. De Nationale Tuinbon is hét cadeau dat altijd uitkomt! Heeft u vragen over de kadobon? Kijk dan bij veelgestelde vragen, of neem contact op voor meer informatie.