Housewarming cadeau

Wat voor housewarming cadeau geef je een vriend of vriendin bij een verhuizing? Een cadeau voor een housewarming moet nuttig en verassend zijn. Kent u iemand die net is verhuisd en zoekt u een origineel cadeau? De Nationale Tuinbon is een speciale cadeaubon voor tuincentra in Nederland. Deze bon is te besteden bij een groot aantal aangesloten tuincentra en daarom een ideaal cadeau bij een verhuizing of nieuwe woning. 

Origineel housewarming cadeau - Nationale Tuinbon

Geschikt cadeau bij een verhuizing

Een verhuizing gaat over het algemeen samen met klussen in en rondom het huis. Denk aan het verbouwen van de tuin, het plaatsen van een schuur of het inrichten van de woning. De Nationale Tuinbon is een financiële bijdrage bij al deze werkzaamheden. Dat maakt deze kadobon tot het perfecte housewarming cadeau. Het bedrag op de Nationale Tuinbon kan men bij verschillende losse aankopen besteden. U hoeft dus niet het volledige bedrag bij één Tuincentrum te besteden. 

Het perfecte housewarming cadeau

Natuurlijk kunt u de tuinbon gemakkelijk bestellen op de website. U kiest dan zelf het tegoed voor uw housewarming cadeau tussen € 10,- en € 150,-. Als u dit housewarming cadeau thuis gestuurd krijgt moet deze nog wel geactiveerd worden bij kaartactivatie op de website. Als iemand net verhuisd is, is het natuurlijk leuk om iets voor in het huis of de tuin te geven. Vaak is het nog lastig inschatten welke stijl en kleuren diegene in huis gaat gebruiken. Daarom is de Nationale Tuinbon een leuk cadeau! Zo draagt u bij aan een sfeervol huis of sfeervolle tuin én kiest de ontvanger zelf de stijl.

Waar te koop?

Het is ook mogelijk om de tuinbon in het tuincentrum te kopen. Kijk voor alle tuincentra die aangeloten zijn bij verkooppunten. De Nationale Tuinbon is hét perfecte housewarming cadeau! Heeft u vragen over dit leuke housewarming cadeau? Neem dan gerust contact met ons op, dan staan wij u graag te woord!