De winkels

In het uitgebreide assortiment van de tuincentra in Nederland, komt de Nationale Tuinbon goed van pas. Begeef u in een natuurlijke omgeving en ontdek de groenste producten.

Tuin
Alles voor uw tuin, terras en balkon. Ontdek de vele mooie bloemen en buitenplanten. Gras of grind, alles is mogelijk. Maak uw tuin compleet met inspirerende tuindecoratie en sfeerverlichting voor de zomeravonden. En om ervoor te zorgen dat uw plekje mooi blijft, kunt u kiezen uit het uitgebreide assortiment van het tuinonderhoud.

Bloemen & planten
Bij binnenkomst staan de mooiste snijbloemen en bloemstukken voor u klaar. Verwen uzelf of geef een bos bloemen cadeau. Fleur uw huiskamer, begin met kleur!

Horeca
Geniet en ontspan van uw kopje koffie of thee in het tuincafé. Lekkernijen veranderen mee met de seizoenen. Ook een met zorg samengesteld ontbijt, overheerlijke lunch of een gevarieerde high-tea met vriendinnen behoort tot de mogelijkheden. Kom naar het tuincafé en laat u keer op keer verrassen.

Dier
Dieren zijn om van te houden en te verzorgen. Ontdek het brede assortiment van hondenvoer tot zangzaad. Laat u informeren door een gespecialiseerde medewerker op de dierenafdeling over voeding en de aanschaf daarvan, verzorging en opvoeding van uw huisdier. Ook voor de leukste dierenspeeltjes en de mooiste katten- en hondenmanden kunt u met de Nationale Tuinbon terecht bij deelnemende tuincentra.

Hieronder vindt u de inlever – en verkooppunten in heel Nederland. 

Inleverpunten

Verkooppunten

 

FAQ

Waar kan ik de Nationale Tuinbon besteden?

De Nationale Tuinbon is door heel Nederland te besteden! Bij ruim 125 zelfstandige tuincentra en bij deelnemende vestigingen van GroenRijk, Intratuin, Life & Garden, Ranzijn tuin en dier en Tuinland! 

Inleverpunten

Hoe kan ik het saldo op mijn Nationale Tuinbon controleren?

U kunt het saldo op uw Nationale Tuinbon controleren via de saldochecker.

Saldochecker

Vul uw 19-cijferige kaartnummer (zonder spaties) en de securitycode/internet verificatiecode in en bekijk het saldo op uw kaart.
De securitycode/internet verificatiecode is te vinden achter de zilveren kraslaag boven het 19-cijferige kaartnummer. 

Het kan even duren voordat de historie van uw kaart is opgehaald.

De winkels

In het uitgebreide assortiment van de tuincentra in Nederland, komt de Nationale Tuinbon goed van pas. Begeef u in een natuurlijke omgeving en ontdek de groenste producten.

  • Tuin
  • Bloem & planten
  • Horeca
  • Dier
Kaartactivatie

Vul hieronder uw kaartnummer (de 19 cijfers onder de streepjescode) en activatiecode (deze heeft u per mail ontvangen) in, om uw cadeaukaart te activeren. U hoeft uw kaart alleen te activeren indien u deze via internet heeft besteld of via de post van iemand cadeau heeft gekregen.