Veelgestelde vragen Nationale Tuinbon

Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Wat is de levertijd bij bestelling van de Nationale Tuinbon?

U kunt de Nationale Tuinbon meestal binnen 5 werkdagen in de brievenbus verwachten. Bij digitale vouchers, wordt deze direct na betaling via e-mail verzonden. 

Voor welk bedrag kan ik de Nationale Tuinbon cadeau doen?

U kunt de Nationale Tuinbon cadeau doen voor elk gewenst bedrag tussen €10,- en €150,-. 

In welke vormen is de Nationale Tuinbon verkrijgbaar?

U kunt de Nationale Tuinbon via de post of per mail verkrijgen. De Nationale Tuinbon is dan in de vorm van een fysieke cadeaukaart of als een digitale voucher te besteden. Bij het bestellen kunt u aangeven wat uw voorkeur heeft. 

Wat is de geldigheid van de Nationale Tuinbon?

De Nationale Tuinbon is drie jaar geldig. Het drie jaar geldige tegoed kan in delen worden besteed. De Nationale Tuinbon is niet inwisselbaar voor contanten. 

Waar is de Nationale Tuinbon te besteden?

De Nationale Tuinbon is door heel Nederland te besteden! Bij ruim 125 zelfstandige tuincentra en bij deelnemende vestigingen van GroenRijk, Intratuin, Life & Garden, Ranzijn tuin en dier en Tuinland! 

Inleverpunten

Voor wie is de Nationale Tuinbon bedoeld?

De Nationale Tuinbon is zeer geschikt als zakelijk cadeau. Denk hierbij aan een geschenk voor een zakelijke relatie, incentives, als cadeau voor het afnemen van een product en/of dienst, een gift van waardering aan het personeel of natuurlijk als tegoedbon in het welbekende kerstpakket. Doordat de Nationale Tuinbon in heel Nederland is in te wisselen bij tuincentra met een groot assortiment, is er voor iedereen een passende aankoop te vinden.

 

Hoe zit het met de betalingscondities van de kaarten?

Indien u een bestelling heeft geplaats, versturen wij de kaarten zonder waarde. Zodra de betaling is voldaan zullen wij de kaarten activeren met het gewenste saldo.