Cadeau nieuw huis

Zijn vrienden of familie net verhuisd? Geef ze een cadeau dat past bij een nieuw huis: de Nationale Tuinbon is dé giftcard voor een nieuw huis cadeau bij uitstek! Te besteden bij verschillende tuincentra en voor alle producten uit het assortiment. Voor de tuin, maar ook voor sfeer artikelen en bloemen & planten om het huis in een thuis te veranderen. Het perfecte cadeau om de nieuwe woning of de tuin naar eigen wensen in te richten en te decoreren!

Bestel Uw Tuinbon
 

origineel cadeau nieuw huis

Origineel cadeau nieuw huis

In het brede assortiment van de aangesloten tuincentra is altijd wel iets naar wens te vinden. Denk bijvoorbeeld aan frisse kamerplanten of mooie schaal of vaas op tafel. Daarnaast is er natuurlijk meer dan genoeg te vinden voor in de nieuwe tuin. Hierdoor is de nationale tuinbon een perfect housewarming cadeau.

 

Voorbeelden leuke cadeautjes huis en tuin

Bij een nieuw huis horen natuurlijk cadeautjes! Om het huis in te wijden is het leuk om naar de housewarming iets mee te nemen dat de nieuwe eigenaren kunnen gebruiken als decoratie. Ben je nog op zoek naar een cadeau idee nieuw huis? Met de nationale tuinbon kan de ontvanger zelf een leuk cadeau nieuw huis uitzoeken. Hier zijn een aantal voorbeelden: 

  • Bloemen of sfeerartikelen voor in huis;

  • Planten voor in de tuin;

  • Symbolisch cadeau nieuw huis, bijvoorbeeld een fotolijst met persoonlijke foto. 

 

Leuk housewarming cadeau 

Met de Nationale Tuinbon heeft de ontvanger een veelzijdig cadeau voor het nieuwe huis in handen. De bonnen zijn verkrijgbaar voor  een aantal vaste bedragen vanaf 10 euro, maar u kunt ook zelf een gewenst bedrag invullen. Zo bepaalt u zelf wat u geeft. U kunt het allemaal cadeau doen met onze giftcard. Een cadeau voor een nieuw huis helpt de ontvanger met de inrichting van de nieuwe woning. De ontvanger heeft nog even tijd om na te denken over de sfeer & stijl en kan het huis of de tuin zo persoonlijk mogelijk inrichten. Er zit altijd wel een tuincentrum in de buurt waar de giftcard ingeleverd kan worden.

 

Nationale Tuinbon bestellen cadeau nieuw huis

U kunt de Nationale Tuinbon online bestellen of bij een tuincentrum bij u in de buurt kopen. De kaart is eenvoudig te activeren en kan in meerdere keren worden uitgegeven. Bestel het ideale cadeau voor een nieuw huis, want met onze giftcard kan de ontvanger zelf bepalen wat hij of zij wil kopen voor het nieuwe huis! Bestel vandaag nog een Nationale Tuinbon of koop er een in een tuincentrum bij u in de buurt, het ideale cadeau voor een nieuw huis!

 

Bestel Uw Tuinbon